sunnuntai 26. elokuuta 2012

Perusvaatteita

Kävimme reissussa tapaamassa toisella puolella Suomea asuvia perheenjäseniä, ja halusin viedä kummitytölleni tuliaisen. Hänen äitinsä toivoi erityisesti bodya, joten sellaisen neiti sai :) Päätin yhdistää tyttömäistä pinkkiä ja vaaleanpunaista raikkaaseen vihreään. Sama kuosi eri väreissä viehättää itseäni tässä. Body on kuulemma päässyt heti käyttöön :)


Nepparien kiinnittämisestä olen aiemminkin tilittänyt, mutta nyt olen löytänyt ratkaisun: valmiit nepparilistat! Heureka! Lista tietty näkyy hieman lopputuloksessa, mutta käytettäessä oikeanvärisiä lankoja, ei mielestäni ole ollenkaan hassumpi. Nepparit ovat hyvälaatuisia ja pysyvät kunnolla kiinni. Listat ostin Myllymuksuilta.


 Nepparilista kankaan oikealla puolella...

... ja tässä molemmat puolet.

Kiinni olevassa bodyssa listan huomaa ainoastaan muutamasta tikkauksesta. Teen kunnolliset tikkaukset, jotta lista varmasti kestää.


Omallekin tytölle piti vielä saada reissuvaatteita...

 Ja kuinka ollakaan, päädyin pilviin. Rakkaus turkoosiin syttyi taas roihuamaan. Piristin turkoosia kunnon pinkillä edellisen bodyn innoittamana. 
 Takaa näyttää tältä...

...ja edestä tältä.
 
 Kaulus pääsi lähikuvaan.


Eikä uusi body oikeastaan tuntunut miltään ilman uusia housuja! Varsinaisia potkuhousuja ei 10-kuinen ole käyttänyt enää aikoihin, mutta haalarihousut sen sijaan miellyttivät (ainakin äitiä).


Värit otin suoraan bodysta. Tämä haalari on tehty pehmeästä joustofroteesta.

Vetoketjun kuuluisi olla pinkki tai turkoosi, mutta mintunvihreä sai kelvata paremman puutteessa.

 
Koristenapeilla saa aikaan kivoja yksityiskohtia. Nämä kannattaa ommella todella tiukasti kiinni, niitä kun on pienen niin mukava koittaa irrottaa... :)



Olisihan se toki ollut epäreilua lähteä matkaan, jos poika ei olisi saanut myös reissupaitaa!

Trikoot poika sai itse valita raglanhihaiseen puseroonsa. Resoreiksi hän ehdotti okrankeltaista, mutta siinä kohtaa puutuin peliin ja päädyimme tällä kertaa hieman hillitympään kokonaisuuteen.

 Koristenappi ommeltiin tähänkin, koska pikkusiskokin sai omansa ;)


Ja vielä viemisiä aikuisillekin...

...ihanaa pilvitrikoota, tottakai! ;)


2 kommenttia:

  1. Kiitos vielä ihanasta bodysta ja piposta! :)

    VastaaPoista
  2. Olkaapa hyvät! :) Muuten, saat nimen näkymään, kun valitset kommentoidessasi tuolta nimi/URL-osoite ja laitat vaikka nimimerkin. Kiva kun kommentoit aina välillä, siskoseni :D

    VastaaPoista