lauantai 1. syyskuuta 2012

Synttärilahja

1-vuotias Sofia-neiti sai lahjaksi paksusta collegesta tehdyn vaatesetin. Yhdistin mustaan pinkkiä resoria. Applikaatio on tehty joustofroteesta. 

Tässä koko setti.
 
Paksu lakki lämmittää vähän viimaisemmallakin syyssäällä. 

 Collegehousut lähikuvassa.
  
Tähtiapplikointi

8 kommenttia:

  1. Nämä pääsivät heti käyttöön, ihanat! Sofia ja äiti ja isikin tykkää!

    VastaaPoista
  2. Onpa kiva kuulla! :) Onnea vielä ihanalle Sofialle! <3

    VastaaPoista
  3. Toi hattu on niin nätti!

    VastaaPoista
  4. Wau, siis ihan tosi hienoja!! Mistä muuten tilaat/ostat kankaat? Harrastatko kimppatilauksia? (Hehee, ei mulla mitään taka-ajatuksia ole, ei.) Ja miten ihmeessä teet nuo aplikaatiot, kun saat ne noin siisteiksi???

    Oon melkeen kade. Paitsi, että tiedän, että kateus myrkyttää. Joten oon iloinen sun onnistumisestasi, onnellinen aikaansaannoksistasi!

    VastaaPoista
  5. Kiitos mukavista kommenteista, lämmittävät mieltä! :) Tilaan kankaita eniten Hannan kankaasta (ja ajelen paikan päälle aina vaarilareissuilla), jonkin verran ostan myös Kestovaippakaupasta, Royal-kestoilta, Ikasyrista, Farbriinasta, Myllymuksuilta... Ihania kauppoja kaikki! :) Eipä ole tullut kokeiltua kimppatilauksia, mitäs sulla oli mielessä? ;)

    Applikoinnissa avainasiat ovat varmaankin liimaharso ja tukikangas. Ilman niitä tulee kyllä melkoisen aaltoilevia tuotoksia. Vinkki: Tukikankaana käy kertakäyttölakana, jonka voi laittaa vaikka kaksinkerroin!

    VastaaPoista