sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Huppareita

Tein tilaustyönä kahdelle pikkutytölle hupparit samalla värityksellä. Tilaaja halusi 1-vuotiaalleen hupparin raglanhihoilla ilman vetoketjua tai neppareita. Sain siinä hetkisen pohtia, kuinka saan collegekankaan joustamaan niin, että pienen pää mahtuu hyvin kaula-aukosta ilman, että kaula-aukko jäisi päällä löysäksi. Ostin jo lyhyen mustan vetoketjun varalle, ja asiakas tämän tai nepparit hyväksyi. Tapanani ei kuitenkaan ole luovuttaa, joten piirtelin malleja, suunnittelin ja pohdin. Lopulta ratkaisu olikin aika simppeli: ompelin hupun vuoren sisään piiloon kuminauhan, joka pitää kauluksen muodossaan, mutta antaa juuri sopivan venyvyyden puettaessa! JES!

Tadaa! Tässä se on!


 Huppari takaa. 

 Pikkuhelmi-tuoteperheeseen vakiona kuuluva hiippahuppu piristää myös tätä hupparia. Hupun aukon pyöreä muoto on oma suosikkikohtani tässä hupparissa.

 Kun olin tehnyt hupparin valmiiksi ja laittanut kuvat asiakkaalle, tuli hänen ystävältään tilaus samanlaisesta hupparista koossa 62. Siihen laitoin nepparit pukemista helpottamaan.



Tutut kääntöhihat kuuluvat Pikkuhelmi-tuotteissa aina pikkuvauvojen huppareihin ja jumsuiteihin. Ne saa myös isompiin kokoihin pyydettäessä, tai ne voi jättää halutessaan pois. Bodyihinkin saa kääntöhihat samaan hintaan.


  Pienemmälle tytölle tilattiin "tyttömäinen pirtsakka huppari koossa 62". Minulla oli sopivasti jemmassa palanen ihanaa joustavaa collegea, joka sopi mielestäni täydellisesti tilaukseen. Pirteät vihreät kanttaukset tuovat raikkautta muuten hempeään väritykseen.



Asiakas bloggasi tilauksistaan:

Teiniäidin tunnustukset: Teiniäiti LOVES Pikkuhelmi ♥:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti