perjantai 12. heinäkuuta 2013

Pupuapplikointeja ja nukenvaatteita

Päivitelläänpä nyt lisää, kun vauhtiin päästiin. Sain tehdä tilauksesta tyttövauvalle huppupyyhkeen applikaatiolla. Olen innostunut pupuista nyt jostain syystä enemmälti, joten luontevasti pikkutytön pyyhe sai koristeeksi pupun ja kukan. Pupun korvat on ommeltu kaksinkertaisiksi ja kiinnitetty noin puoleenväliin saakka kankaaseen. Olisipa ihana nähdä pyyhkeen sisällä pikkuinen kylpijä :)

Tytön nimi oli jo tiedossa, joten kirjailin pupuun koneella omistajan nimen.

Pupu pääsi koristamaan myös tätä vaunusuojaa, jonka sain tilauksesta tehdä pienelle kummitytölleni. Kangas on velouria, toisella puolella vaaleanpunainen puuvilla. Suoja on osittain kovetettu tukikankaalla, jotta se pitää yläosastakin muotonsa. Sivuilla on nauhat, joilla suojan saa hyvin kiinnitettyä vaunuihin tiiviisti.

Lähipiirin uudet pienokaiset innostivat omat lapseni nukkeleikkeihin pitkästä aikaa. Pitihän pienille nyt olla myös kesävaatteet. Poika tilasi omalleen t-paidan ja caprit sekä lippalakin. Ensin hieman hätkähdin tuota viimeistä toivetta, mutta väkerrykseni kelpasi pojalle mainiosti :) Tytön nukke sai ylleen punaisen velourmekon ja pilvihousut.

2-vuotias synttärisankari sai lahjaksi Baby born -nuken, jolle minä sain kehitellä asun. Velourmekko on helppo pukea joustavan resorin ja venemäisen pääntien ansiosta. Sydänpipo ja housut sopivat kokonaisuuteen. Kestovaippaan ei löytynyt mitään pinkkiä, mutta Myllymuksujen piparikukka-kuosi on kyllä aika ihana noilla väreillä :) Hyvin on lahjan saanut tyttö päässyt leikin makuun näiden kanssa, ja sekös ompelijaa ilahduttaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti