lauantai 13. heinäkuuta 2013

Turvareppu

Meidän perheen 1 v 9 kk tyttölapsi on varsin energinen tapaus. Hän kävelee mielellään itse, mutta ei malttaisi millään pitää aikuisen kädestä kiinni. Mielestäni liikkumiseen on oikein mukava jopa kannustaa, eikä kahlita lasta turhaan rattaisiin joka tilanteessa. (Ainakaan meidän Duracell-pupullemme se ei kertakaikkiaan sovi.) Olimme tässä taannoin kaupungilla (Helsingissä), ja tyttönen halusi tutkailla maailmaa ihan omin jaloin. Hän säntäili siis sinne tänne villinä ja vapaana. Käytännössä tilanne oli jopa vaarallinen, eihän pikkuinen voi ymmärtää jalkakäytävien ja ajoratojen eroa. Lopulta otin laukustani olkanauhan, jonka kiinnitin lapsen farkkuhaalareihin. Naurettava näky, mutta toimi! Ai että meillä olikin mukavaa. Tästä innostuneena rupesin vähän googlailemaan. 

Turvareppuja on jonkin verran saatavilla, mutta ainoatakaan kissaa en onnistunut löytämään. Kissat ovat Muumilaakson asukkaiden ohella tytön suosikkeja. Tänään esikoinen pääsi serkkunsa kanssa uimaan, kun tyttö kävi päiväunille...

...ja tämmöinen siitä sitten tuli:


Irrotettava häntä toimii turvanauhana, joka on tositilanteessa aikuisen kädessä ;) 

Pehmeä kissa toimii myös tyynynä. Koko on aika suuri, mutta onneksi vanu on kevyttä kantaa :) 

Reppu pääsi mukaan heti kesäteatteriretkelle keskustaan. Bussissa siihen oli myös kiva nojailla (ei tosin käy ilmi kuvassa).

Käytössä reppu toimi loistavasti ja "Miau" oli ilmeisen mieluinen. Tulimme mieheni kanssa kuitenkin siihen tulokseen, että toinen kiinnitysklipsu voisi olla tarpeen alaosassa. Tässä kisu tuunattuna siis.

Irrotettava häntä on kiva ottaa irti, kun kissa on vaikkapa lapsen tyynynä.

Kasvokuva. 

5 kommenttia:

  1. Tää on aivan huippuhieno! Käsistään kätevät, ompelutaitoiset ihmiset saa mut melkein itekin tarttumaan kaapissa yhä pakkauksessaan olevaan ompelukoneeseen. Melkein. :D

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia molemmille! :) Nyt vaan Jemmi ompelukone hurisemaan, Marika onkin jo päässyt vauhtiin ;)

    VastaaPoista
  3. Todella hieno! Meilläkin olisi tilausta tällaiselle kun esikoispoika on melkoinen menijä ja kova karkailemaan kauemmaksikin. Olisiko mahdollista saada tilaukseen tällainen?:)

    VastaaPoista
  4. Heippa Anonyymi! Pistäisitkö mulle sähköpostia osoitteeseen pikkuhelmi2011@gmail.com? :)

    VastaaPoista